Barion Pixel

építsük fel együtt a
céged kommunikációját.

Területek, amiben
segíteni tudok


Marketing stratégia


Ha szeretnél komplett képet látni arról, milyen marketing tevékenységekre van szükséged a kiemelkedő működéshez és hogy ezeket milyen profi és megbízható szakemberekkel tudod kivitelezni, akkor a legjobb helyen jársz, ebben könnyen a segítségedre lehetek.

Rendezvényszervezés


Press lunch? Céges reggeli/ebéd/vacsora? VIP ügyfelekkel való ünneplés? Év eleji vagy év végi meeting? Céges csapatépítés?
Mindez úgy, hogy a céged image-hez, a vendégek ízléséhez is illeszkedjen? Keress és felejthetetlen eseményeket szervezünk együtt!

Kommunkáció / PR


Ha már van pontos terved, hogy mit és kiknek szeretnél kommunikálni, de tanácstalan vagy abban, hogy hogyan juttathatod ezt el a célközönségednek, akkor keress bátran és kiválasztjuk a megfelelő csatornákat és módszereket, amivel pont azokhoz juttatjuk el az üzenetedet, akikhez szeretnéd.

telefon

+36 (30) 196 8021

Email

zsofi@matezsofi.com

változtassuk meg a
jövőt együtt

Hiszem azt, hogy Magyaroszágon is lehet etikusan és hitelesen dolgozni, működni. Ezért kizárólag olyan ügyfelekkel és partnerekkel dolgozom együtt, akik a határidőket és szavukat is mindig tartják.  

Kérlek ezt a szellemiséget Te is tartsd szem előtt, ha együtt szeretnél dolgozni velem!

boldog ügyfelek

Korábbi és jelenlegi ügyfeleim, akikkel hosszútávú és sikeres együttműködéseim vannak és/vagy voltak:

thinking outside
the box

Nem szeretem a sablonos megoldásokat, szeretem mindig a partner igényeire szabni a marketing tevékenységeket, tűpontosan meghatározva azt, hogy kinek és mit szeretnénk kommunikálni.

Szeretem a „dobozon kívüli”, akár meghökkentő, újszerű megoldásokat és boldog vagyok, ha ebben partner vagy.

"Nem elég jónak lenni, jónak is kell LÁTSZANI."

rólam mondták

telefon

+36 (30) 196 8021

Email

zsofi@matezsofi.com

ahol
olvashattál rólam