CAREERGIRL ÉVTERVEZŐ 2021

Egy évtervező, amely nem csak a célok kitűzésben, hanem a fókusz megtartásában is segíteni fog! Tarts velünk és legyen a 2021-es év a legjobb éved!

3.500 Ft

Share

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Leírás

Mi mindhárman imádunk tervezni és rengeteg évtervezőt próbáltunk már, de mindig maradt egy kis űr bennünk. Valami hiányzott. Ezért még tavasszal úgy döntöttünk, hogy idén elkészítjük a saját tervezőnket, amit szeretnénk veled is megosztani. És az a tervünk, hogy nem hagyunk magadra a tervezés befejeztével sem. Az év folyamán kapni fogsz tőlünk leveleket, amelyben szintén segítünk átgondolni, hogy állsz a kitűzött célokkal és újratervezni, amennyiben szükséges. És valljuk be, sokszor szükséges.

Szóval engedd meg, hogy gratuláljunk, hogy belevágsz ebbe a kalandba és hagyd, hogy “fogjuk a kezed”. 😉

Mi mind máshogy tervezünk, van amelyikünknek már családi hagyomány, hogy karácsony és szilveszter között a család együtt beszéli át az elmúlt év eredményeit és a következő év céljait, van aki a barátaival szilveszter éjszaka tölti ki az évtervező füzetét, van aki inkább egyedül szereti átgondolni és tervezni a dolgait.

Ezért mi nem is ajánlunk neked megfelelő módszert, csak hallgass a szívedre és tedd, ahogy számodra a legkomfortosabb. A lényeg, hogy legyél nagyon nyitott és őszinte (önmagaddal szemben), hiszen itt sem a másokhoz való hasonlítgatással jutsz előrébb, hanem ha magadhoz képest fejlődsz lépésről-lépésre.

Ha segítségre van szükséged, lépj be a facebook csoportunkba vagy írj nekünk üzenetet a hello@the-careergirl.com-ra!

Jó évzárást és csodás tervezést kívánunk neked!