Barion Pixel

CAREERGIRL ÉVTERVEZŐ 2021

Egy évtervező, amely nem csak a célok kitűzésben, hanem a fókusz megtartásában is segíteni fog! Tarts velünk és legyen a 2021-es év a legjobb éved!

3.500 Ft

Share

Leírás

Mi mindhárman imádunk tervezni és rengeteg évtervezőt próbáltunk már, de mindig maradt egy kis űr bennünk. Valami hiányzott. Ezért még tavasszal úgy döntöttünk, hogy idén elkészítjük a saját tervezőnket, amit szeretnénk veled is megosztani. És az a tervünk, hogy nem hagyunk magadra a tervezés befejeztével sem. Az év folyamán kapni fogsz tőlünk leveleket, amelyben szintén segítünk átgondolni, hogy állsz a kitűzött célokkal és újratervezni, amennyiben szükséges. És valljuk be, sokszor szükséges.

Szóval engedd meg, hogy gratuláljunk, hogy belevágsz ebbe a kalandba és hagyd, hogy „fogjuk a kezed”. 😉

Mi mind máshogy tervezünk, van amelyikünknek már családi hagyomány, hogy karácsony és szilveszter között a család együtt beszéli át az elmúlt év eredményeit és a következő év céljait, van aki a barátaival szilveszter éjszaka tölti ki az évtervező füzetét, van aki inkább egyedül szereti átgondolni és tervezni a dolgait.

Ezért mi nem is ajánlunk neked megfelelő módszert, csak hallgass a szívedre és tedd, ahogy számodra a legkomfortosabb. A lényeg, hogy legyél nagyon nyitott és őszinte (önmagaddal szemben), hiszen itt sem a másokhoz való hasonlítgatással jutsz előrébb, hanem ha magadhoz képest fejlődsz lépésről-lépésre.

Ha segítségre van szükséged, lépj be a facebook csoportunkba vagy írj nekünk üzenetet a hello@the-careergirl.com-ra!

Jó évzárást és csodás tervezést kívánunk neked!