Nem kell mindenkinek vállalkozni!

Hiszünk benne, hogy bár manapság nagyon trendi, de nem kell mindenkinek vállalkozni.

tudtad, hogy ma közel 2.000.000 nő dolgozik főállásban, ezzel szemben csupán kb.200.000-en vállalkozóként?

Pontosan ezért, mi a CareerGirlnél inkább a munkavállalóként dolgozó nőkre szeretnénk fókuszálni, mert hiszünk benne, hogy így is lehet sikereket elérni és boldog karriert építeni!

Szeretnéd kiaknázni a benned rejlő sikereket?

Szeretnéd megmutatni másoknak is, hogy mire vagy képes?

Szeretnéd, ha elismernének a munkahelyeden és nyomot tudnál hagyni?

Mi is a CareerGirl? 

Közösség

Legyél részese egy olyan közösségnek, amelyben hasonló személetű csúcsteljesítő nőkkel találkozhatsz & beszélgethetsz, ahol nem csak inspirációt kapsz, hanem eredményeket érhetsz el.

MentorProgram

A MentorProgramban komoly vállalati karrierben dolgozó nőket és férfiakat kapsz 10 héten keresztül mentorodnak, hogy elkaluzoljanak a vállalati világ rejtelmeibe, hogy minél hamarabb elérhesd a céljaidat!

Female Founders

HAMAROSAN!

Ha foglalkoztat a gondolat, hogy saját céget hozz létre és szeretnéd, hogy a női munkavállalóid is boldogok legyenek.

Szakmai mentorok

Nagyon fontosnak tartjuk a szakmai mentorok segítségét a karrierút során. Hiszünk abban, hogy ha jó példákat látunk magunk előtt, akkor sokkal könnyebb elhinni, hogy nekünk is sikerülhet. Azonban a programba férfi mentorokat is felkérünk, mert a diverzitásban és az egyenlőségben hiszünk, és ehhez kellenek a nyitott és segítőkész férfi vezetők és kollégák is.

Workshopok

Olyan kerekasztalbeszélgetéseket és workshopokat szeretnénk szervezni, ahol amellett, hogy jól érezzük magunkat, olyan tudással tudjuk felvértezni magunkat, amelyet már akár másnap beépíthetünk a munkák során, illetve olyan soft skillek elsajátításában is segítenek, amelyekkel lehet, hogy több időt kell foglalkozni, mire látható eredménye lesz, de a munkánk és a magánéletünk során is jó útravalóval szolgálnak majd.

Csoportos coaching utak - "career path"

Hiszünk abban, hogy nem csak egyénileg, hanem csoportosan is tudunk fejlődni. Első ránézésére mind különbözőek vagyunk és különböző kihívásokkal küzdünk, de nagyon hasonló mintázatokkal találkozunk, illetve azt is gondoljuk, hogy egymás különböző nézőpontjaiból is sokat tanulhatunk. Ezért a mentorporgramok és a workshopok során is találkozol majd csoportos feladatokkal.

Csúcsteljesítőkből álló közösség

Egy olyan közösséget álmodtunk meg, akik igazán sikeresek szeretnénk lenni a munkájuk területén. Tudjuk, hogy ez sok áldozattal jár, sokszor a barátok, haverok lemorzsolódnak, mert számukra más területek fontosak. Itt viszont egy megértő és segítő közösségre találhatsz.

legyél az online
közösségünk tagja!

Lépj kapcsolatba velünk!

Add meg a neved, e-mailcímed és írd be az üzenetet, amit küldeni szeretnél nekünk.

hello@the-careergirl.com
+36 (30) 196 8021


© All Rights Reserved 2020